Societat

LLORET DE MAR

Més de 50 persones gaudeixen del programa Apropa Cultura

Cinquanta-quatre usuaris provinents de diferents entitats del tercer sector han gaudit, aquest primer semestre, del projecte Apropa Cultura impulsat conjuntament entre els departaments del Pla de Ciutadania (Serveis Especialitzats d’Atenció Social de Benestar i Família) i el Teatre de Lloret. Les entitats participants provenien principalment de municipis propers a Lloret, com Girona i Sabadell, i aquesta temporada els col·lectius que més han participat són els d’infància i adolescència en risc i persones amb diversitat funcional.

El regidor de Benestar i Família, Alejandro Pérez, i la regidora de Cultura, Isabel Bernal, han mostrat la seva satisfacció amb els resultats obtinguts i expliquen que “el programa Apropa Cultura funciona amb èxit, però l’objectiu és arribar a més usuaris”. Apropa Cultura va néixer l’any 2006 amb la voluntat de millorar la vida de les persones en situació de vulnerabilitat a través de l’accés a la cultura. La programació del Teatre de Lloret ofereix representacions teatrals, concerts, espectacles de dansa i de carrer, i diferents assajos oberts amb l’objectiu de fer arribar la cultura a tothom.

Gràcies a Apropa Cultura, els usuaris poden gaudir d’esdeveniments artístics i culturals a un preu accessible. Alejandro Pérez ha destacat que “el Pla de Ciutadania i el Teatre de Lloret treballen constantment per ampliar l’abast d’aquest programa amb la finalitat d’incloure més entitats i usuaris que puguin beneficiar-se d’aquesta iniciativa, ja que Apropa Cultura és un compromís amb la inclusió i el desenvolupament cultural de la nostra vila”. Per la seva banda, Isabel Bernal ha explicat “que ens trobem immersos en la vibrant programació d’estiu i ens complau anunciar que el pròxim 12 de setembre a les 19.00 h es presentarà al Teatre de Lloret la nova temporada teatral en un acte obert a tot el públic, que inclourà una oferta cultural diversa i emocionant per a tots els gustos i convidem a tothom a assistir-hi”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia