Societat

BLANES

El president de la confraria nega haver forçat el trencament

El president de la Confraria de Pescadors de Blanes, Ferran Martínez, ha sortit al pas de les declaracions que va fer la responsable de l’empresa de promoció turística Grenyal en aquest diari, en què el feia a ell responsable del trencament de la vinculació de les dues entitats. “No se l’ha perseguit i, a més se li han facilitat espais que no tenia llogats, la llotja, el magatzem”. “No entenc què vol dir quan diu que s’ha sentit perseguida des que jo he arribat a la confraria”, manifesta Ferran Martínez.

Afirma així mateix que la responsable de Grenyal, Roser Vall-llosada, va rebre un requeriment perquè “feia actuacions que no entraven dins de la normativa. El vam rebre i li ho vam comunicar”. El president de la confraria vol deixar clar que és l’empresa Grenyal qui es desvincula: “Nosaltres no li hem negat fer cap servei que no tingués i sempre hem estat oberts a fer coses.” Assegura que ell no tenia cap contacte amb Vall-llosada, la responsable de Grenyal: “Dels dos anys que fa que soc president, fa un any i dos o tres mesos que no tinc contacte amb ella perquè ens va dir que el contacte seria a través del secretari.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia