Societat

Més de 150 visualitzacions en els continguts diaris en la nova app “Platges i litoral”

La nova aplicació per a mòbil “Platges i litoral” de l’Ajuntament de Palafrugell rep diàriament entre 35 i 55 visites i es visualitzen entre 120 i 170 continguts. L’objectiu d’aquesta nova eina gratuïta és que els visitants i la gent que vol conèixer el litoral Palafrugell comptin amb tota una informació que els resulti últim i fàcil de visualitzar. En concret, el dia que l’aplicació va rebre més visites va ser el 24 de juliol, amb un total de 217 i 1061 continguts visualitzats. Els darrers dies del mes de juliol les visites van ser més freqüents i sobretot els dies de cap de setmana, sent dies on l’afluència de gent al litoral palafrugellenc va ser més destacat. D’altra banda, els apartats més visitats son els que fa referència a la informació sobre les platges, l’estat de la mar, la navegació i el fondeig i els actes i esdeveniments.

Entre els continguts que s’hi poden trobar, destaca l’informació sobre el temps, la temperatura, la geolocalització i l’estat del mar així com la velocitat del vent, els serveis i les instal·lacions que els usuaris de platges poden utilitzar. També es poden consultar els accessos, els aparcaments, els transports públics, les activitats que podràs fer i les normatives de civisme que cal respectar a les diverses platges del municipi. L’intenció és que d’una forma fàcil i ràpida tothom pugui accedir a la màxima informació dels serveis que hi ha a les platges del municipi.

Un cop s’hi accedeix, entre els seus apartats destacats hi ha els següents: serveis a les platges; navegació i fondeig; estat de la mar; salvament i socorrisme; informació ambiental; normatives i civisme i els actes i esdeveniments programats per aquest estiu als tres nuclis.

A més, en el seu interior també es pot accedir a l’apartat “Millorem Palafrugell”, on es pot comunicar qualsevol incidència sobre neteja, desperfectes, dutxes, permetent a l’usuari fer-ne el seguiment i proposant millores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia