Societat

Alemanya

Un incendi en una roda de fira a Leipzig provoca 65 ferits

Quatre persones han hagut de ser ateses per cremades i una ha petit lesions per caiguda

La policia ha obert una investigació per esclarir les causes del sinistre

Més de seixanta persones han hagut de ser ateses aquesta nit arran d’un incendi en una roda de fira de 38 metres d’alçada al districte de Leipzig, a l’est d’Alemanya.

L’incident s’ha produït cap a les nou de la nit de dissabte al recinte del festival de musica Highfield, que se celebra al municipi a Großpösna. Segons els primers indicis, el foc va començar a sota de l’atracció i es va estendre a una de les cabines, ha informat aquest diumenge la policia de l’Estat federat de Saxònia. Les flames han afectat principalment dues de les 24 cabines de la roda. Els bombers han pogut extingir les flames.

Un total de seixanta-cinc persones han hagut de ser ateses com a conseqüència del sinistre, la majoria per inhalació de fum. Setze de les víctimes han estat traslladades a l’hospital, quatre de les quals per cremades i una altra amb lesions per caiguda, segons ha detallat la policia, que en un primer comunicat ha xifrat en divuit el total d’afectats. No es tem per la vida de cap dels ferits.

La policia continua les investigacions per determinar les causes de l’incendi i ha designat un investigadors dels bombers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia