Societat

solidaritat

Acció per Palestina al cor de Barcelona

Omplen la plaça de Sant Jaume de sabates en record de les víctimes de la guerra a Gaza

Les vacances del món occidental no han suposat cap treva de foc a Gaza on a diari es segueixen succeint les morts de civils producte de la invasió militar de l’exèrcit d’Isarel. Per recordar que el “Genocidi no fa vacances” col·lectius en defensa de la causa de Palestina han convocat aquesta tarda una singular mobilització a la plaça de Sant Jaume, al cor de Barcelona.

L’acte té com objectiu demanar que la Generalitat es posicioni de forma clara i inequívoca en contra del conflicte bèl·lic, “prou complicitat” hi diu a la convocatòria. L’acció concreta ha consistit en la col·locació de parells de sabates al terra de la plaça, per recordar els milers de palestins que ja han mort.

Durant la concentració s’han cridat consignes a favor de la pau, a favor de Palestina i en contra d’Isarel i s’han llegit textos i pomes reivindicant la lluita del poble palestí.

La concentració en contra de la guerra a Gaza ha coincidit amb una altra de la colònia ucraïnesa a Barcelona que també s’ha trobat a Sant Jaume en motiu de la celebració de la independència del seu país.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia