Societat

TRANSPORTS

El Metro, més a prop de recuperar la total normalitat

Demà es reprèn el servei en la integritat de la línia 2

La gimcana estiuenca del metro de Barcelona és a punt d’acabar-se. A partir de les cinc de la matinada de demà la línia 2 tornarà a funcionar en la totalitat del seu recorregut, des de Badalona al Paral·lel de Barcelona, i el proper dilluns, dia 2, ho farà la línia 5, posant així punt i final a les obres de millora del servei metropolità que han afectat de forma important quatre línies durant els mesos de juliol i agost.

Les obres de la línia 2 van iniciar-se el 25 de juny i durant aquests dos llargs mesos han deixat sense servei el tram entre Paral·lel i Sagrada Família. El fet d’afectar una parada de clara destinació turística ha obligat els usuaris a buscar alternatives, com la línia 5, i a Transports Metropolitants de Barcelona a reforçar serveis de bus, com el D-50, fins a Sagrada Família.

Durant aquests dos mesos, els operaris han estat treballant en la millora de les fixacions de les vies que repercutiran en un servei més eficient i una reducció de les vibracions que provoquen els combois en els edificis.

La posada en servei de la totalitat de la línia 2 es produeix després que aquesta setmana hagi recuperat la normalitat la línia 4 i la línia 10, totes deus afectades també per les obres de millora de les instal·lacions.

Pel que fa als treballs de la línia 5 que encara els queden una setmana de feina, aquests es duen a terme entre les estacions de Collblanc i Cornellà. Les feines que s’hi fan han de permetre la substitució integral d’un tram de via que havia arribat a la fi de la seva vida útil. També millorarà el problema de vibracions generades pel pas dels trens.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia