Societat

successos

Nou cas de violència masclista la setmana del doble assassinat

Detingut un home per deixar la seva parella en estat molt greu

Una dona es troba en estat molt greu després d’haver estat agredida per la seva parella aquesta nit passada a la ciutat de Barcelona. Els fets han passat a un domicili de la ronda de Sant Pere, a tocar del passeig de Sant Joan i Arc de Triomf, i el presumpte agressor ha estat detingut per la Guàrdia Urbana després que hagués fugit del domicili familiar on hauria agredit la víctima.

Aquest nou cas es produeix només cinc dies després del doble assassinat comès per un comissari de la Policia espanyola jubilat que va matar la dona i l’exparella, abans de treure’s la vida.

Segons informa Efe, ha estat un veí de l’immoble on han passat els fets, situat al número 51 de la Ronda, que ha trucat al número d’emergències del 112 a dos quarts de dues de la matinada, alertant que a l’edifici s’hi estava produint un incident greu.

Els Mossos que han acudit al pis han trobat la víctima en estat molt greu i han avisat el Servei d’Emergències Mèdiques que l’ha traslladat a un hospital. El presumpte agressor ha estat detingut al carrer per una patrulla de la policia local de Barcelona que havia rebut l’avís que al carrer Bailèn, molt proper al lloc dels fets hi havia un home tacat de sang i que intentavaa escanyar-se.

Fonts municipals citades per Efe indiquen que a resultes del succés, el Centre d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona ha atès una nena d’onze anys, que després ha passat a càrrec de la Direcció General d’Atenció a la Infància.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia