Societat

LLORET DE MAR

El festival Lloret Drone, el 13 i 14 de setembre

La quarta edició del festival Lloret Drone tornarà a il·luminar el cel de la ciutat amb 200 drons. L’esdeveniment arriba amb diverses novetats. La principal és el canvi de data i hora. Aquest any, se celebrarà els dies 13 i 14 de setembre a la platja de Lloret, a les 21 h. També canvia la ubicació, que passa de l’extrem sud a la part nord del passeig marítim, a l’altura del monument de la Sardana.

El festival lumínic tornarà a tenir la presència de 200 drons, que dibuixaran figures al cel, en una combinació d’art i tecnologia, acompanyats de música que farà que l’experiència sigui més immersiva. L’exhibició serà a càrrec de l’empresa Flock Drone Art, que presentarà dos espectacles: Geometrics i 4 Elements.

La regidora de Promoció Econòmica, Cristina Aymerich, assenyala que el canvi de dates respon a l’aposta d’oferir un “esdeveniment atractiu fora de l’època de màxima afluència turística”. “Seran dues nits amb dos espectacles diferents: el primer se centrarà en la geometria, mentre que el segon ho farà en els quatre elements de la natura”, hi afegeix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia