Societat

Troben el tercer desaparegut de l'accident d'avió que es va estavellar a Canet de Rosselló

Societat

Els equips de rescat han localitzat aquest dilluns a la tarda el tercer dels set desapareguts que viatjaven en l'avió d'Air New Zealand, que es va estavellar dijous passat davant de la costa de Canet de Rosselló, segons ha explicat en roda de premsa el fiscal general del Tribunal de Perpinyà, Jean Pierre Dreno.

Posteriorment, el cos ha estat traslladat a Montpellier, on els forenses li practicaran l'autòpsia i l'identificaran mitjançant mostres d'ADN. Aquest diumenge a la tarda, també es va trobar la segona caixa negra de l'aparell.

Ajuda
La Guàrdia Civil ha enviat un helicòpter, una patrulla del Servei Marítim i agents del Grup Especial d'Actuacions Subaquàtiques (GEAS) al Cap de Creus per intentar localitzar les víctimes de l'accident d'avió de Perpinyà.

Els agents, que surten de la base del port del Port de la Selva, rastregen el litoral a la recerca d'algun dels tripulants que encara continuen desapareguts, davant la possibilitat que els corrents de la zona del golf de Lleó hagin arrossegat els cossos fins a l'Alt Empordà. En total, a l'operatiu hi participen una desena d'agents de la Guàrdia Civil.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.