Societat

Tailàndia

Almenys 22 morts per les inundacions a Tailàndia

Una esllavissada provoca tretze víctimes mortals a l’illa turística de Phuket

Les inundacions que han afectat els últims dies fins a tretze províncies de Tailàndia ja han deixat Almenys 22 morts i 19 ferits, segons l’ últim balanç publicat aquest dilluns pel Departament de Prevenció i Mitigació de Desastres del Ministeri de l’Interior del país asiàtic.

Nou de les víctimes han mort ofegades i tretze més han perdut la vida com a conseqüència d’una esllavissada que va afectar divendres l’illa turística de Phuket, al sud-est del país, on les autoritats busquen dos desapareguts. L’allau de terra va sepultar diversos habitatges en una àrea residencial al sud-est de l’illa. De moment, hi ha confirmades dues víctimes de nacionalitat russa –una parella–, una persona birmana i un tailandès.

Els equips d’emergències continuen treballant a cinc províncies del nord del país. Els aiguats, provocats per un front monsònic que ha escombrat el nord i el sud del país, afecten més de 730 poblacions i gairebé 12.000 habitatges. L’època de pluges a Tailàndia acostuma a ser del maig al setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia