Societat

societat

Barcelona dota de 5G el front marítim coincidint amb la Copa Amèrica de Vela

Valls destaca que la competició permet una millora de connexió “substancial” en un tram del litoral de 3,5 quilòmetres

L’Ajuntament de Barcelona ha dut a terme diverses actuacions per reforçar la xarxa de telefonia mòbil i per dotar de cobertura 5G el front litoral de la ciutat, coincidint amb la celebració de la Copa Amèrica de Vela. De la mà d’operadores de telefonia mòbil i sense cap cost pel consistori, la infraestructura s’ha desplegat en previsió de l’elevada demanda de xarxa de telefonia mòbil durant la competició de vela, i permet una millor cobertura i connexió 5G als usuaris dels barris de la Barceloneta, la Vila Olímpica i del Poblenou. Jordi Valls, tinent d’alcaldia d’Economia i Turisme, ha assegurat que la Copa Amèrica permet una millora substancial del 5G a 3,5 quilòmetres del litoral, des de la Barceloneta fins a la Mar Bella.

Segons estimacions de l’Ajuntament i la Guàrdia Urbana, la infraestructura permet també conèixer quin és el volum de persones que es mou a la zona. Per exemple, la setmana passada es va estimar un promig diari d’entre 80.000 i 85.000 persones al front marítim.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia