Societat

moda

24 dissenyadors pujaran a la passarel·la de la 080

El certàmen de la moda catalana es farà al Recinte Modernista de Sant Pau del 14 al 17 d’octubre

Vint-i-quatre dissenyadors i marques participaran a la propera edició de la Barcelona 080 Fashion, que se celebrarà del 14 al 17 d’octubre al Recinte Modernista de Sant Pau, ha informat el govern aquest matí. Entre els dissenyadors que hi participaran no hi faltaran els que no fallen mai, els imprescindibles Custo Barcelona, el català més internacional, la marca Escorpion, quasibé centenària, que té en el gènere de punt la seva identitat, Guillermina Baeza, que destaca, sobretot, en llenceria i moda de bany, o Lola Casademunt by Maite, que és la línia ’premium’ de la firma de la cardedeuenca que des de fa uns anys porta la seva filla Maite.

També hi participaran altres firmes que ja estan consolidades tant a les passarel·les de casa nostra com internacionals, com All That She Loves, la firma de la dissenyadora Carla Esteve que té enamorada a, entre d’altres, la cantant nord-americana Kate Perry, Dominnico, del director creatiu Domingo Rodríguez Lázaro, que destaca per la seva feina en el que es diu slow fashion, Lebor Gabala, de la dissenyadora Maite Muñoz o Simorra, una altra de les marques històriques del país.

També presentaran les seves col·leccions en aquesta plataforma 080 que impulsa el Govern, per mitjà del Departament d’Empresa i Treball a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), les firmes Alsedà (que té la seva seu al Penedès), Alvar Merino , Carlota Barrera, Fatima Miñana, una madrilenya que debuta a la passarel·la catalana, GAU o Habey Club, la firma slow fashion de David Salvador i Javier Zunzunegui. També es podran veure les propostes de la sevillana Inma Linares, que vesteix a celebrities com la Elsa Pataky, Lemachet, de Lucía Sánchez, la madrilenya firma Madridmanso, Nathalie Chandler, Outsiders Division, Paolo Leduc, Reparto, Reveligion, Simorra, The Label Edition i Zoe Oms.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.