Societat

Concedeixen la Medalla de la Ciutat als centres de Formació Professional

El Ple de l’Ajuntament d’Olot ha acordat aquesta tarda, per unanimitat, la concessió de la màxima distinció de la ciutat als centres educatius que van impulsar i ofereixen estudis de Formació Professional. A la sessió plenària d’aquest mes d’agost també s’ha aprovat una modificació de crèdit per a donar suport a entitats veïnals, culturals i esportives a més d’altres mesures dins l’àmbit d’actuació del Nucli Antic.

Aquesta tardor es compliran 50 anys de l’inici de la Formació Professional a la ciutat. Coincidint amb aquesta efemèride, la ciutat retrà un homenatge als centre educatius que han impulsat i imparteixen FP a Olot. El passat dijous 4 de juliol el BOP va publicar el decret per fer possible aquest reconeixement de la ciutat i iniciar la recollida de suports.

Aquest dijous 29 d’agost, el Ple de l’Ajuntament d’Olot ha aprovat oficialment la concessió de la màxima distinció de la ciutat. Amb el vot favorable de tots els grups del plenari, s’ha acordat atorgar la 21a Medalla de la Ciutat a l’INS La Garrotxa, l’INS Bosc de la Coma, INS Montsacopa, l’Escola Pia d’Olot, l’Escola Superior d’Art i Disseny d’Olot, el Pla de Transició al Treball, l’Aula Format d’Olot, la Fundació KREAS, l’Escola de Noves Oportunitats NOIMA i Integra.

L’Ajuntament d’Olot ha volgut entregar aquest guardó per reconèixer la feina feta pels centres que van impulsar i ofereixen estudis de formació professional des del 1974, coincidint amb el 50è aniversari de la implantació dels estudis a la ciutat. El guardó vol ser també una forma de destacar el treball i oportunitats personals i professionals que han ofert a milers d’alumnes al llarg de tots aquests anys. L’acte tindrà lloc el divendres 29 de novembre. Fins aquest moment es continuaran recollint suports per concedir la Medalla de la Ciutat a l’FP.

Modificació de crèdit

Un altre punt de l’ordre del dia del Ple de l’Ajuntament d’Olot d’aquest dijous ha estat una modificació de crèdit del pressupost. Contempla ajuts per un import total de 697.406,40 euros per al suport a entitats veïnals, culturals i esportives de la ciutat. També inclou la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot en una iniciativa de foment de l’ús del català dins del compromís amb el Pla de defensa de la llengua catalana i actuacions com el Pla d’Usos i un conveni amb la UPC dins de les accions del Projecte de Regeneració del Nucli Antic. Aquest punt s’ha aprovat amb el vot a favor de l’equip de govern (Junts i ERC) amb el suport d’Activem, l’abstenció de la CUP i el vot en contra del PSC i VOX.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Concedeixen la Medalla de la Ciutat als centres de Formació Professional

OLOT
SOCIETAT

L’alcaldessa de Granollers defensa el model de festa major i el desvincula del taller de còctels Molotov

Granollers
Europa

L’ús del condó entre els joves cau de manera “alarmant”, segons l’OMS

Barcelona
religió

L’abat Gasch, nou Visitador de la Província Hispànica de la Congregació Sublacense-Casinesa

Barcelona

Intervenen un miler d’articles falsificats en dues botigues del Portús

LA JONQUERA
SALUT

L’hospital de Móra d’Ebre, el millor pel descans nocturn dels pacients

Móra d’Ebre
infraestructures

Reus finalitza la planta fotovoltaica més gran de la ciutat

Reus
MEDI AMBIENT

Retornen a la natura setze cigonyes caigudes del niu a Lleida

Lleida
INFRAESTRUCTURES

Paneque defensa el paper “clau” de les dessalinitzadores

EL PRAT DE LLOBREGAT