Societat

Societat

Nou local dels Bombers de Barcelona al Port Olímpic

Amb l’estrena de l’equipament es vol “millorar la presència” al litoral

A l’extrem sud del dic de recer del Port Olímpic, a l’alçada de la platja del Somorrostro, es troba el nou local dels Bombers de Barcelona. El local té 65 metres quadrats i compta amb dues embarcacions que permetran “sortir al mar ràpidament” i millorar, a més, la presència del cos al front marítim. Segons el director dels bombers, Sebastià Massagué, el salvament i rescat de persones serà una de les tasques de la nova base. Pel tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, l’estrena del nou espai és part d’una “voluntat expansiva” de l’Ajuntament pels serveis que presten els bombers. En aquesta línia, en el marc de les obres del Port Olímpic es va decidir establir el nou espai perquè es puguin “prestar serveis al conjunt del front litoral”.

El grup de salvament aquàtic dels Bombers de Barcelona, format per 36 persones, disposa de tres embarcacions que els permeten intervenir a la zona marítima de la ciutat. Concretament, els 200 metres de platja, la zona portuària i els 50 metres de costa que es consideren municipals. El cos ha realitzat 76 actuacions preventives des de l’inici de la campanya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia