Societat

Figueres

Gispert, Ginestà, Mushkaa, The Thyets i Vicco, estrelles del tercer dia de l’Acústica

L’Acústica de Figueres va viure, ahir, el tercer dia de festival amb quatre caps de cartell de primer nivell del panorama musical català. Guillem Gisbert va omplir la plaça de Catalunya per presentar el seu disc en solitari i, amb poca diferència horària i un rere l’altre, van actuar Ginestà, a la plaça de la Palmera, Mushkaa, a la Rambla, i, ja a la mitjanit, Vicco, a la plaça Catalunya, i The Tyets, a la Rambla. L’Acústica va apostar, també ahir, pels grups locals i emergents amb Serial Killerz, Maria Jaume, Vittara i Aitor Palazuelo.

Després d’una primera jornada, dijous, amb actuacions com ara les de Julieta, La Fúmiga i el cantautor tarragoní Eloi Duran, i concerts, ja el divendres, com ara els de Maria Hein i La Ludwig Band a la plaça de la Palmera, i de Gertrudis i Els Amics de les Arts a la de Catalunya, seguits per una multitud de persones que fa pensar que el festival revalidarà els més de 100.000 espectadors del 2023. Entre les activitats del segon dia, hi va haver també la posada en marxa de l’Acustiqueta, amb un espectacle de grans èxits de Dàmaris Gelabert.

L’Acústica, amb un gran dispositiu de seguretat i, de nou, un aforament màxim a la Rambla, s’acaba avui. Amb dues actuacions de l’Acustiqueta: La Clika, que presentarà una espectacle socioeducatiu per difondre a través de la música valors com ara la inclusió, la solidaritat i la diversitat, preparat també per a les escoles, i el popular grup de versions Di-versiones.

Festival gastronòmic

Durant els quatre dies de festival, hi ha habilitada una zona de furgoteques amb una vintena de propostes gastronòmiques. Estan ubicades a la plaça Catalunya, el carrer Caamaño i les places del doctor Ernest Vila i Catalunya i obertes de les sis de la tarda a les cinc de la matinada, excepte avui, que tanquen a la una. Es tracta d’una zona gastronòmica molt atractiva amb propostes molt variades.

Entre d’altres, els assistents a l’Acústica poden trobar entrepans d’autor, tacos, creps, menjar lliure de gluten, propostes italianes, argentines i orientals i, entre molts d’altres, menjar vegetarià i vegà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.