Societat

Societat

L’Ajuntament d’Amposta compra l’antiga seu de CDC a la venda per concurs de creditors

Es tracta d’uns baixos, adquirits per 12.000 euros, que pretén destinar a serveis públics municipals

L’Ajuntament d’Amposta ha adquirit per 12.000 euros de l’antiga seu de CDC a la ciutat. Es tracta de l’últim actiu immobiliari pendent de vendre en el concurs de creditors presentat pel partit l’any 2020 arran la seva dissolució, segons l’ACN. Es tracta d’uns baixos de 240 metres quadrats situats al carrer Góngora, 26, amb un valor cadastral pròxim als 88.000 euros, que el consistori vol destinar a serveis públics municipals. Després de diversos intents sense èxit, l’Ajuntament ha acabat adquirint l’espai per compra directa. El jutjat mercantil va autoritzar l’operació el mes de maig passat l’operació. A banda de l’import de la transacció, que finalment ha estat de 12.000 euros, l’Ajuntament es compromet a fer-se càrrec del deute per l’IBI, comunitat de propietaris i reparacions per a la inspecció tècnica d’edificis. Ara, el que preveu el govern municipal és destinar els baixos, amb més de 200 metres quadrats de superfície i un ús cadastral declarat com a oficines, per ubicar algun dels serveis públics municipals.

L’immoble va ser inclòs inicialment dins de la quinzena de locals embargats judicialment a CDC l’any 2016 per garantir les responsabilitats civils en el cas de l’espoli del Palau de la Música. Condemnada finalment a pagar 6,6 milions d’euros, el Tribunal Suprem va decidir el desembargament per prioritzar el procediment de suspensió de pagaments que tramita el jutjat Mercantil 9 de Barcelona des de 2020.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.