Societat

Tancaran la circulació al carrer Ample el 19 de setembre amb motiu de la SEM

Blanes farà un Dia Sense Cotxes al centre de la ciutat amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat (SEM), que aquest any tindrà lloc entre el 16 i el 22 de setembre. En concret, el 19 de setembre es tallarà la circulació al carrer Ample, una de les artèries principals de circulació de la ciutat. El tall, que no afectarà el transport públic ni els vehicles d’emergència, tindrà lloc entre les 10 del matí i les 9 del vespre. La Policia Local de Blanes s’encarregarà de senyalitzar l’entorn afectat per la mesura. L’objectiu és promoure un major protagonisme dels vianants. A més, s’instal·larà una carpa informativa per divulgar els objectius de la Setmana Europea de la Mobilitat.

Aquesta serà una de les activitats que es faran a Blanes coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat. També s’ha programat una Pedalada Popular que tindrà lloc el 15 de setembre amb el suport de la plataforma Mou-te en Bici. La sortida serà a 2/4 d’onze del matí al Passeig del Mar, a l’alçada del Banc dels Músics, i el recorregut, que passarà per carrers del municipi i camins del costat del riu, tindrà 9 quilòmetres. Abans, a les 9 del matí, s’haurà fet un Taller de Reparació de Bicicletes.

Finalment, el mateix Dia Sense Cotxes, es podrà visitar una exposició de vehicles elèctric, híbrids i no contaminants, alguns dels quals s’utilitzen en diferents serveis municipals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.