Societat

La biblioteca de Mollerussa busca 50 famílies amb infants a primària per promoure la lectura

La Biblioteca Comarcal Jaume Vila de Mollerussa ha posat en marxa un nou projecte anomenat Famílies lectores, que té com a objectiu acompanyar 50 famílies amb infants que comencin el primer curs de primària en la promoció de la lectura i l’educació literària. Aquest programa, impulsat pel Consell Català del Llibre Infantil i Juvenil dins del marc del full de ruta de Municipi Lector, oferirà assessorament especialitzat i un seguiment personalitzat per part de la biblioteca.

Les famílies que participaran del projecte rebran cada trimestre un lot amb tres llibres escollits especialment per descobrir obres i autors de referència amb la idea d’establir un itinerari lector cada curs, conformat per divuit obres de qualitat.

L’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, acompanyat de la directora de la biblioteca Diana Solé han explicat la nova aposta del municipi per continuar promocionant la lectura entre infants i joves. Amb l’objectiu que el programa arribi a tothom i no únicament als lectors ja convençuts, la biblioteca reserva deu places a famílies usuàries del Centre d’Iniciatives Socioeducatives ’La Banqueta’ per oferir l’oportunitat de participar-hi a famílies més vulnerables pel que fa al foment de la lectura.

Mollerussa serà un dels tres municipis catalans, juntament amb Almenar i Lliçà de Vall, on es posarà en marxa aquest curs com a projecte pilot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia