Societat

Acord de col·laboració entre el consistori i la UdG per potenciar el turisme al municipi

L’Ajuntament de Cassà de la Selva i la Universitat de Girona (UdG) han arribat a un acord de col·laboració per potenciar el turisme al municipi. L’alcalde de Cassà, Pau Presas, i el regidor de Promoció Econòmica, Àlex Font, es van reunir ahir amb la coordinadora del Grau de Turisme, Sílvia Aulet, i el professor Pol Fages per establir les bases d’aquest acord.

L’objectiu és crear propostes de dinamització del turisme a Cassà de la Selva. “Aquest és un acord estratègic per potenciar el turisme a Cassà, amb propostes de valor sobre el territori i una oportunitat per promocionar les visites i l’economia local”, va manifestar Àlex Font.

Els alumnes de la Facultat de Turisme començaran aquest setembre un treball sobre la capacitat de projecció turística del municipi per potenciar la creació de producte turístic vinculat amb els atractius que ofereixen l’entorn i la història de Cassà, que es troba al peu de les Gavarres i té una ubicació estratègica entre Girona i la Costa Brava.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.