Societat

Societat

El síndic de Barcelona demana deixar de sancionar els errors involuntaris en el pagament a parquímetres

Recomana a B:SM que canviï de criteri quan es pugui acreditar que l’estacionament ha estat correcte i s’ha abonat la taxa, tot i l’error a la matrícula

Després d’analitzar les queixes presentades per persones que han estat sancionades per haver obtingut un comprovant horari d’estacionament amb un error a la matrícula, la Sindicatura de Greuges de Barcelona recomanar a B: SM que canviï el criteri i deixi de sancionar “les situacions en què no hi hagi dubte que s’ha produït un error involuntari” i, per tant, que es pugui acredit que l’estacionament ha estat correcte i que s’ha abonat la taxa malgrat que hi hagi un error a la matrícula. “El personal de B:SM té els mitjans per tenir ple coneixement de l’error, ja que pot contrastar fàcilment que hi ha un comprovant pagat amb una matrícula quasi idèntica al mateix lloc a la mateixa hora”, ha assegurat en un comunicat el síndic David Bondia. La Sindicatura ha reconegut que BSM ja havia introduït millores per evitar que es produeixi l’error a l’introduir la matrícula. Per exemple, es fan més validacions de les matrícules amb la base de dades de residents de la zona i de al Direcció General de Trànsit, s’han introduït més pantalles que fan que l’usuari pugui visualitzar fins a tres vegades la informació abans de finalitzar el procés i s’han col·locat horitzontalment els números del teclat per intentar prevenir errors, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia