Societat

successos

Troben el cos sense vida d’una dona a la platja del Cristall de Badalona

S’investiga si és una persona desapareguda de matinada a Tiana i que podria haver estat arrossegada per la riera

El cos sense vida d’una dona ha aparegut aquest dissabte al matí a la platja del Cristall de Badalona, segons han informat els Mossos d’Esquadra. La policia catalana ha rebut un avís a les 7.40 hores i ha obert una investigació per esclarir els fets i poder identificar el cos. En paral·lel, s’havia denunciat la desaparició d’una dona a Tiana (Maresme) i ara s’investiga si el cos trobat a Badalona podria ser el d’aquesta persona. En aquest sentit, els bombers havien iniciat una recerca cap a les tres de la matinada d’una dona que hauria estat arrossegada per l’aigua a la riera.

El Maresme ha estat una de les comarques afectades per les fortes pluges de la nit passada. L’aigua caiguda ha provocat la crescuda de rieres i alguns cotxes han estat arrossegats.

La línia de tempestes fortes ha escombrat de matinada el litoral i prelitoral nord de Catalunya, amb especial incidència a les comarques del Maresme, Vallès Occidental, Vallès Oriental, Selva, Gironès i Baix Empordà. Els registres han estat destacats en diverses poblacions com Verges amb 76 litres, Vilanova del Vallès amb 40,9 litres, la Roca del Vallès amb 37 litres, Dosrius amb 34,6 litres o Granollers amb 30,1 litres, segons dades de les estacions automàtiques de Meteocat i Meteoclimatic.

El telèfon d’emergències 112 ha rebut un total de 407 trucades relacionat amb aquest episodi de pluges intenses, la majoria rebudes des del Vallès Occidental (109) Vallès Oriental (63), Tarragonès (44), Barcelonès (33) i Maresme (25). Les localitats amb més trucades per les tempestes han estat Sabadell (31), Tarragona (31), Terrassa (26) i la Roca del Vallès (23).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.