Societat

L'Ajuntament vol una gran zona verda entre el Camp Nou i els 1.600 pisos que permetria fer on hi ha el Miniestadi

Societat

L'Ajuntament de Barcelona ha elaborat un informe on respon la proposta que el FC Barcelona va fer al juny segons la qual el club pretenia finançar la reforma del Camp Nou amb la requalificació dels terrenys del Miniestadi.

El document preveu la construcció de 1.000 pisos lliures i 625 protegits, un CAP, una llar d'infants, un CEIP, un espai per a usos terciaris i hotelers i 34.000 m² de noves zones verdes entre els nous edificis i el Camp Nou. L'equip de govern del consistori ha insistit que es tracta d'un document de treball que "no està tancat".

La regidora de Les Corts, Montserrat Sánchez, ha exposat que després que el Barça presentés "una sèrie de propostes, no un planejament urbanístic, el 30 de juny", l'Ajuntament es va veure amb la obligació d'elaborar un document que mostrés 'un posicionament sobre aquestes propostes". Ha explicat que el dimecres aquest document es va passar als grups municipals tot i que Sánchez no ho sabia, i ha denunciat que algun dels grups ho hagués filtrat a La Vanguardia, perquè "els primers que ho han de saber són els veïns".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.