Societat

Moventis oferirà serveis gratuïts al Baix Empordà per la Setmana de la Mobilitat

Moventis oferirà serveis de transport públic gratuïts a Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Sant Antoni i Calonge amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, que es celebra del 16 al 22 de setembre. Concretament, el dissabte 21 de setembre, els ciutadans de Sant Feliu de Guíxols podran utilitzar gratuïtament el bus urbà de les línies L6 i L5 al llarg de tota la jornada. A més, a Palamós i Calonge, els serveis de les línies L1 i L2 també seran gratuïts durant tot el dia.

La Setmana Europea de la Mobilitat és una iniciativa que té com a propòsit promoure hàbits de desplaçament més sostenibles, segurs i saludables, com caminar, anar en bicicleta, utilitzar el transport públic o vehicles elèctrics. En aquest context, Moventis, en col·laboració amb diversos ajuntaments de la zona, reforça el seu compromís amb la mobilitat sostenible, oferint alternatives accessibles per als desplaçaments quotidians.

“A Moventis abanderem un compromís ferm amb la mobilitat sostenible i accessible. Amb iniciatives com la Setmana Europea de la Mobilitat, volem demostrar que el transport públic és una alternativa còmoda, eficient i respectuosa amb el medi ambient”, assegura Enric Gimeno, gerent de Moventis Sarfa. “Aquest any, hem decidit oferir serveis gratuïts a municipis com Sant Feliu de Guíxols, Palamós, Sant Antoni i Calonge amb l’objectiu d’incentivar l’ús del bus i animar els ciutadans a deixar el cotxe a casa almenys durant uns dies”, afegeix.

L’acció té l’objectiu d’incentivar l’ús del transport públic com una opció eficient i respectuosa amb el medi ambient, ajudant a reduir la congestió del trànsit i les emissions contaminants en les àrees urbanes. Per a l’empresa, promoure aquest tipus d’iniciatives i sumar-se a dates importants com la Setmana de la Mobilitat son oportunitats perquè tothom descobreixi els avantatges del transport públic i es formi una consciència col·lectiva sobre la necessitat de desplaçar-se de manera més sostenible.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia