Societat

política

Demana a Illa una solució per a la saturació del servei d’urgències durant l’estiu

L’alcalde de Blanes, Jordi Hernández, va aprofitar la visita oficial que el president de la Generalitat, Salvador Illa, va fer ahir a la tarda a aquesta població, per fer-li arribar la seva preocupació per la saturació de les urgències durant l’estiu. I va proposar-li com a possibles solucions la reobertura d’aquest servei en algun dels dos ambulatoris, o bé ampliar les que actualment hi ha a l’hospital comarcal de la Selva.

L’alcalde també va exposar-li al cap de l’executiu català diverses qüestions relacionades amb el transport públic i de comunicació per carretera; la importància de continuar amb l’obertura del camí de ronda en direcció a Lloret de Mar, i també la creació d’un parc fluvial al Delta de la Tordera. Per últim, Hernández va posar sobre la taula la necessitat d’impulsar la creació de més habitatges socials per a joves i gent gran amb el suport del govern català.

Blanes ha estat la primera població de la comarca de la Selva que el president de la Generalitat ha visitat des que va assumir el càrrec. Després de saludar als regidors a la sala de plens i de mantenir una trobada al despatx de l’alcaldia, Illa va fer un passeig per la població.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia