Societat

Un 8,3% més de visites al Tibidabo durant l’estiu amb l’obertura de Merlí

El parc d’atraccions tanca la temporada d’estiu amb 223.000 visitants entre juliol i agost

L’obertura de l’atracció de caiguda lliure Merlí ha suposat un increment del 8,3% de visitants al parc del Tibidabo aquest estiu respecte la temporada anterior. Més de 223.000 persones van visitar-lo quan el 2023 se’n van registrar 205.800. Entre els mesos de juliol i agost el Parc d’atraccions va obrir 45 dies, el mateixos que en l’any anterior.

Des de la inauguració de Merlí, el 27 de juliol, 40.800 persones han gaudit de la nova atracció de caiguda lliure que s’eleva fins els 500 metres sobre el nivell del mar i ofereix les millors vistes sobre Barcelona per, finalment, iniciar el descens. Al parc també es van instal·lar altres novetats, com l’estrena de nous espectacles i pel·lícules 4D al Marionetarium i al cinema Dididado; l’experiència nocturna de llums, colors i música Laser Show; o els nous centres de restauració. L’estiu també ha permès a molts visitants descobrir algunes de les atraccions i espais que el Tibidabo ha obert en els darrers mesos, com la nova experiència de terror de l’Espai 666 o la sala CreaTibi by Lego Education, una proposta educativa en col·laboració amb Abacus Educació per promoure les vocacions científiques entre els mes petits.

Coincidint amb l’inici del curs escolar, el Tibidabo tanca la seva temporada d’estiu i torna al seu calendari habitual, obrint els caps de setmana. A banda de mantenir la seva oferta d’atraccions i entreteniment habitual, el Parc d’atraccions acollirà, durant aquest mes programació d’activitats formatives, solidàries i culturals.

El 21 de setembre, el Tibidabo i l’Institut de Recerca Sant Pau celebraran una nova jornada per l’impuls de la divulgació de la recerca amb perspectiva de gènere i el foment de les vocacions científiques, mentre que el dissabte 28 el Parc d’atraccions rebrà a més de 500 persones que participaran en la ballada de la Jornada Casa de la Sardana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

Illa afirma que acollir els nouvinguts no posa en perill la identitat catalana

olot
partits

Colau lliga el seu futur a l’articulació d’un gran front de les esquerres

barcelona

Millores als patis, pavellons i patrimoni, l’escollit al pressupost participatiu de Castellar

CASTELLAR DEL VALLÈS

Un 8,3% més de visites al Tibidabo durant l’estiu amb l’obertura de Merlí

BARCELONA

Renfe recupera el servei a a l’R4 i l’R8 entre Martorell Central i Molins de Rei-Granollers Centre

CASTELLBISBAL
política

Demana a Illa una solució per a la saturació del servei d’urgències durant l’estiu

blanes
religió

L’alcalde Collboni recupera la missa de la Mercè

Barcelona

Un mapa que reclama canvis

Badalona
La monarquia
Lluís Simon

Lligat i ben lligat, part 2