Societat

la crònica

El festival alternatiu més ecològic

El Lloret Drone Festival es va consolidant com un espectacle imprescindible del municipi, on un centenar de famílies aprofiten l’avinentesa per passejar a vora de mar en aquesta (ja fresca) nit d’estiu, gairebé tardor. Aquesta proposta sembla que ha agradat i va arribar el 2021 al poble per quedar-se, però encara busquen la fórmula ideal per portar-ho a terme. Van començar fent l’exhibició cada divendres durant l’agost i, enguany, han sigut dos dies, ahir i aquesta nit.

A vegades menys és més, i la platja estava plena de gom a gom, amb nens de totes les edats entusiasmats intentant descobrir les formes geomètriques i imaginant-ne d’altres. Tot és possible, sobretot si no ets davant mateix de la zona aconsellada per veure la funció: fora d’allà hi has de posar imaginació, i els assistents deien que s’haurien d’estudiar millor quin lloc del passeig seria més adient per arribar bé tot el públic. Potser hauria sigut un encert fer-ho al llarg de la platja Gran de Lloret, lateralment. Per la seva banda, algun dels adults va aplaudir més quan un dels drons va caure a l’aigua, animant als nens també a fer-ho. Sempre hi ha gent per a tot. Sigui com sigui, grans i petits van gaudir de l’espectacle visual que va oferir Flock Drone Art, que van fer dansar dos-cents drons amb moviments suaus i harmoniosos, gairebé amb vida pròpia. Una exhibició estètica i que sorprèn sense sorolls estridents i sense embrutir l’ecosistema, per tant, una opció més ecològica i que fa les delícies d’aquells que també els hi agrada el focs artificials.

L’aposta de l’Ajuntament de Lloret de Mar amb aquest espectacle sembla un encert: atrau un target més familiar i els restaurants i locals del centre estaven atapeïts, una petita mostra que un altre Lloret és possible i que el poble té molt més a oferir fora de la típica imatge que es té del municipi. Només han d’acabar de trobar la millor manera per poder delitar-se d’aquesta funció, en el millor lloc per fer-ho. Roma no es va fer en un dia, tot porta el seu temps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia