Societat

Lleal Tulsà impulsa accions socials que milloren la inclusió social i el teixit esportiu de la comarca

Lleal Tulsà, empresa gironina líder en serveis d’assessoria, reafirma el seu compromís amb la societat mitjançant diverses accions de responsabilitat social corporativa que reflecteixen els seus valors fonamentals. La companyia, conscient de la importància de contribuir al benestar de la comunitat, promou l’esport, la solidaritat i l’equitat com a eina conciliadora que contribueixi a dotar de recursos a diverses entitats per tal d’afavorir-ne el funcionament.

Els àmbits amb els quals es compromet l’empresa se centren en l’esport i la igualtat d’oportunitats. La igualtat d’oportunitats és un dels pilars del compromís social de l’empresa, amb l’objectiu de contribuir al benestar de la comunitat i construir un futur més just i sostenible pel tercer sector. Les organitzacions amb les quals col·labora són Fundació Oncolliga de Girona, Fundació Josep Carreras contra la Leucèmia, Fundació el Rusc, Fundació Girona Est i Fundació Ònix. Per la banda esportiva, Lleal Tulsà patrocina i ofereix suport a entitats esportives de diverses categories professionals per tal d’oferir les mateixes oportunitats a veterans i novells. Els clubs esportius amb els quals col·labora són el Girona FC, l’Uni Girona, Unió Esportiva Fontcoberta, Club Futbol Sala Fontcoberta i el Club Esportiu Bescanó.

Aquestes accions formen part d’un pla estratègic que no només reforça el compromís i la responsabilitat corporativa de Lleal Tulsà, sinó que també generen un impacte positiu i estableix les bases per a un futur més equitatiu. Lleal Tulsà entén que una empresa no només ha de buscar el benefici econòmic, sinó també contribuir de manera activa a la societat, fomentant la justícia social i el respecte pel medi ambient.

Sobre Lleal Tulsà Lleal Tulsà és una assessoria amb seu a Girona que ofereix serveis en àmbits fiscals, laborals, jurídics, administratius, immobiliaris i comunicació. La seva proposta es basa en un assessorament integral, adaptat a les necessitats específiques d’empreses, autònoms i particulars, amb l’objectiu de proporcionar solucions eficaces i personalitzades per a cada client.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia