Societat

L’Ajuntament impulsa un projecte de promoció del cicloturisme

L’àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Banyoles impulsa el projecte Xarxa d’itineraris especialitzats, dedicat a la promoció del municipi com a destinació de cicloturisme. El consistori adjudicarà el servei, que comprèn la creació d’un producte cicloturístic i una oferta de serveis específics, adaptats a les potencialitats del territori. El projecte també preveu la creació d’un catàleg de rutes de referència, senyalitzades i segmentades per a diferents tipus de públic, modalitat i nivells de dificultat.

Aquest projecte també pretén dinamitzar de forma sostenible el territori a través d’accions que permetin la implicació dels actors locals i, millorar la comunicació i la senyalització de les principals rutes relacionades amb el ciclisme i l’excursionisme.

L’actuació compta amb un pressupost de 50.000 euros i està previst en el Pla de Sostenibilitat Turística en Destinació, Banyoles-Ciutat de l’Aigua. La previsió és que les propostes de productes que es derivin d’aquesta actuació siguin una realitat a principis del 2025.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia