Societat

seguretat

Mataró incorpora una desena d’agents a la Policia Local

L’alcalde de Mataró, David Bote, la regidora de Mataró Segura, Núria Moreno, i el cap de la Policia Local, l’intendent Xavier Santajuliana, han donat la benvinguda aquest migdia a la nova promoció del cos, formada per 10 agents –7 homes i 3 dones-. Aquest agost els nous efectius, que cobreixen places que havien quedat vacants per jubilacions o trasllats, s’han incorporat a la plantilla de la Policia Local en període de pràctiques. Abans d’incorporar-se, han aprovat la fase d’oposició i la formació bàsica per a policies de l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.

Futurs agents

D’altra banda, al finals de juliol va acabar el nou procés de selecció per incorporar 5 nous agents al cos, procés al qual s’hi van presentar més de 200 persones. Un cop superades les proves teòriques, físiques i psicotècniques, les 5 persones aspirants a convertir-se en agents de la Policia Local començaran a l’octubre el curs de formació bàsica per a policies a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia