Societat

societat

La Confraria de Pescadors presenta el nou distintiu ‘Peix Fresc de la Llotja de Blanes’

La Confraria de Pescadors de Blanes acollirà el proper divendres 20 de setembre dues presentacions en un mateix acte: la imatge del nou distintiu ‘Peix Fresc de la Llotja de Blanes’ i de l’altra, l’Associació Catalana de Dones de la Mar. Per una banda, el nou disseny corporatiu vol reconèixer els establiments, restaurants, peixateries i majoristes que ofereixen peix fresc de la Llotja de Blanes, a qui se’ls lliurarà el nou logotip. L’objectiu és millorar la comercialització dels productes de la mar en l’àmbit familiar i turístic, així com fomentar la diferenciació dels establiments de venda de peix els productes de la llotja blanenca.

D’aquesta manera, el distintiu portarà associat un codi QR que donarà informació d’aquests establiments, de manera que tothom qui vulgui consumir aquests productes de blanes ho puguin distingir fàcilment no tan sols a Blanes, sinó des d’arreu de Catalunya o allà on es venguin o l’utilitzin com a matèria prima als restaurants.

D’altra banda, durant l’acte de divendres també es donarà a conèixer l’Associació Catalana de Dones de la Mar, una entitat sense ànim de lucre constituïda l’any 2018 a la qual se li vol donar ara un nou impuls. Per això, la presentació inclourà una Gastromòbil en femení, una demostració culinària on es podrà fer un tastet de peix de proximitat cuinat en viu i en directe, en un showcooking en cooperació amb el GALP Costa Brava Sud-Maresme.

L’acte començarà a dos quarts de quatre de la tarda, encapçalat per l’alcalde de Blanes, Jordi Hernández i el patró major de la Confraria de Pescadors de Blanes, Ferran Martínez. També assistiran el primer tinent d’alcalde de Promoció de la Ciutat, Turisme, Comerç i Empresa, Joan Felip; el president del GALP Costa Brava-Sud Maresme, Antoni Marzoa; i la presidenta de l’Associació d’Hostaleria de Blanes, Anna Portas, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia