Societat

Societat

Desallotgen onze veïns a Tarragona pel risc d’esfondrament d’una teulada

Els bombers han desallotjat de forma preventiva els onze veïns de dos edificis del carrer de la Unió de Tarragona després de les esquerdes que s’han detectat aquest dilluns al migdia. Es tracta dels immobles situats als números 3 i 5 d’aquesta via, a tocar de la Rambla Nova.

Els bombers han rebut l’avís a un quart i mig de tres de la tarda després que un operari ha comprovat que la teulada presentava perill d’esfondrament. La jàssera del pis superior de l’edifici del número 3 ha cedit sota el pes dels dipòsits de l’aigua.

El Grup d’Estructures Col·lapsades (GREC) està revisant l’afectació. Un total de vuit dotacions dels bombers treballen al lloc dels fets. Els veïns sentien sorolls des de feia dies i, per aquest motiu, han demanat a un paleta que revisés el bloc número 3. Els bombers han procedit al desallotjament preventiu dels dos immobles després de constatar que l’estructura del número tres està recolzada sobre el número 5.

El consistori ha ofert allotjament provisional als afectats. De moment, només tres veïns s’haurien acollit a aquesta opció i la resta passarà la nit en cases de familiars o d’amics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia