Societat

Societat

El 112 rep 14 trucades relacionades amb fortes pluges

Es concentren al Montsià, Baix Ebre, el Vallès Occidental i el Baix Ebre

Protecció Civil manté activada l’alerta del pla Inuncat

El telèfon d’emergències 112 ha rebut fins a les sis del matí un total de 14 trucades per 9 expedients relacionades amb fortes pluges. Cinc del total, s’han fet des de La Sènia. De fet, les comarques més afectades han estat el Baix Ebre, Montsià, el Vallès Occidental i el Baix Ebre. En relació a l’alerta d’Inuncat, els Bombers han atès dos serveis entre les 22.00 i les 7.00 hores, un dels quals a les 5.53 hores a Vallromanes per la caiguda d’un pi de grans dimensions a sobre d’un cotxe i d’un cablejat elèctric. L’altre, per un pàrquing inundat al carrer Santiago de Badalona. Protecció Civil manté l’alerta del pla Inuncat activada aquest dimarts a la tarda per la possibilitat d’inundacions a les comarques del litoral sud .

Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, avui es mantindrà el cel ennuvolat i s’esperen precipitacions al litoral sud i el prelitoral. A la tarda hi haurà ruixats al Pirineu, Prepirineu i nord de la Catalunya Central.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.