Societat

societat

Detenen un home que es va escapar d’un cotxe patrulla dels Mossos

Els Mossos d’Esquadra han detingut a Argelaguer un home de 29 anys que tenia diverses odres d’arrest per violència masclista, segons informa l’ACN. L’arrestat, però, s’havia escapat de la policia en un trasllat des de la comissaria de la Bisbal d’Empordà a l’hospital de Palamós uns dies abans. Els fets es van produir el 27 d’agost quan els Mossos van preparar un dispositiu per detenir l’home, donant resposta així a les ordres judicials d’arrestar-lo. Els agents el van poder capturar i se’l van emportar a la comissaria de la Bisbal. Allà l’home es va lesionar expressament al braç i els metges van requerir que se’l portés a l’hospital ja que la intervenció que necessitava no es podia fer a la comissaria.

Pels volts de les tres de la tarda, durant el trasllat de tornada cap a les cel·les de la comissaria i aprofitant que per la intervenció que li havien fet anava sense emmanillar, el detingut va saltar per la finestra del cotxe patrulla i es va escapolir sense que els agents arribessin a capturar-lo de nou. De seguida es va a posar a treballar la unitat d’investigació que va descobrir que aquest dimarts seria a Argelaguer. I es va activar un operatiu per enxampar-lo, però l’home es va enfilar a una teulada per intentar fugir dels policies que el van rodejar.

Com a mesura de precaució es va avisar el cos de Bombers, atès que l’home estava enfilat a una teulada, per intentar rescatar-lo. Finalment, el detingut va desistir gràcies al procés de mediació amb els Mossos, que un cop a baix el van detenir i se’l van emportar a les dependències de la comissaria d’Olot. Aquest mateix dimecres ha passat a disposició del jutjat de guàrdia d’Olot.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia