Societat

La Universitat de Barcelona entra a l'AVUI.cat

 L'AVUI.cat ofereix un nou servei. Es tracta del Canal Universitari, un vehicle per conèixer, de forma ràpida i exhaustiva, totes les activitats i serveis que compondran l'agenda de la Universitat de Barcelona al llarg del curs vinent. L'accés té forma de pestanya a la barra de serveis de l'edició electrònica de l'AVUI i ja està disponible a la pàgina inicial. Aquest nou mitjà de difusió universitari és fruit d'un acord entre la Universitat de Barcelona i la Corporació Catalana de Comunicació que ha estat signat aquest migdia.

L'acte de signatura ha estat presidit per Josep Samitier, rector en funcions de la UB, que ha destacat que "aquest nou servei permetrà una millor comunicació entre la universitat i la societat a qui s'adreça, a través de les noves tecnologies, i per això la UB ha volgut arribar a un acord amb l'AVUI". Tot seguit, Salvador Cot, director d'edicions de l'AVUI, ha assegurat que "el terme universitat vol dir moltes coses: coneixement, debat, futur i informació. Moltes d'aquestes capacitats són compartides per l'AVUI.cat i, per tant, per la nostra part ens prenem aquest acord com un servei estratègic de cara als docents, estudiants i la societat catalana en general".

El nou Canal Universitari forma part de l'increment de l'oferta informativa de l'AVUI.cat que li ha permès una progressió ininterrompuda en els nivells d'audiència durant el darrer any i mig fins a superar, de llarg, els dos-cents mil usuaris únics.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.