Societat

Un incendi en una empresa de plàstics de Sant Boi de Llobregat ha cremat 5.000 m² i està en fase de control

Successos

L'incendi, que afecta una empresa de plàstics de Sant Boi de Llobregat, ha cremat uns 5.000 metres quadrats i, divendres al voltant de la una de la matinada, està en fase de control, segons han informat els Bombers de la Generalitat.

Fins a 35 dotacions continuen treballant en el foc de l'empresa Reyde S.A., dedicada al tractament de plàstics i envasos metàl·lics i situada al polígon industrial Riera Fonollar de Sant Boi de Llobregat. El foc ha afectat totalment dues naus industrials i de manera parcial una tercera nau. El total de superfície cremada és de 5.000 metres quadrats.

No hi ha hagut cap afectació personal. Tampoc ha calgut evacuar el nucli de cases habitades que hi ha a la dreta del polígon. Quan s'ha declarat l'incendi, no hi havia cap treballador a la primera nau afectada. Les altres dues naus estaven en funcionament, però els operaris han pogut sortir abans de l'arribada dels bombers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.