Societat

Els Mossos confirmen que l'incendi de 4 autobusos a les cotxeres de Sant Andreu ha estat intencionat

Barcelona

L'informe pericial dels Mossos d'Esquadra ha confirmat que l'incendi d'aquest dilluns a les cotxeres de Sant Andreu ha estat intencionat, segons han indicat fonts policials. Els investigadors se centre ara a identificar els autors dels fets.

El foc ha cremat aquesta matinada quatre autobusos que estaven situats en un pàrquing exterior de les cotxeres de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) al barri de Sant Andreu. El valor dels quatre autobusos afectats puja a uns 550.000 euros, segons una primera valoració de l'empresa TMB.

El director general d'Autobusos de TMB, Ignasi Armengol, ha explicat a Efe que l'incendi s'ha iniciat cap a dos quarts de dues de la matinada d'aquest dilluns en un autobús aparcat en una zona annexa a la cotxera, per causes desconegudes, i que s'ha estès a un segon vehicle. Aquests dos autobusos han resultat cremats totalment, mentre un tercer ha registrat danys menys importants.

Un quart autobús, aparcat a la planta inferior de la cotxera del Triangle, també ha patit danys al sostre.

L'incendi ha estat extingit pels Bombers de Barcelona, que han ordenat el desallotjament preventiu del recinte de la cotxera, on treballaven en aquell moment diverses persones, i també dels tallers del metro que estan al soterrani, durant una hora aproximadament.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.