Societat

El Teatre de Lloret s’engalana per celebrar la 2a Nit del Turisme

El Teatre de Lloret s’ha omplert per celebrar la segona Nit del Turisme de Lloret de Mar, organitzada pels departaments de Promoció Econòmica i Lloret Turisme. Aquest acte s’emmarca en el Dia Mundial del Turisme, i és l’esdeveniment més rellevant del sector turístic lloretenc. En paraules del regidor de Turisme de l’Ajuntament, Frederic Guich, “aquesta nit es va recuperar l’any passat per fer valdre la gran feina dels professionals del teixit productiu lloretenc i destacar una manera de fer del nostre sector que, durant tots aquests anys, manté l’atenció al client i el seu tarannà pioner i innovador com a principals característiques”. Els guardons més destacats del sector han estat lliurats a Montserrat Sala per la seva trajectòria empresarial i a Pere Travaglia, guardó al ’professional destacat’ per ser una “peça clau per la transformació de l’hotel Azure, apostant per un servei d’excel·lència”.

Per la seva banda, el conseller d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper, ha destacat que Lloret de Mar “simbolitza la força i la vitalitat del sector turístic català, que és no només un motor econòmic, sinó també un element fonamental per a la cohesió social i cultural de la nostra societat”. L’alcalde de Lloret de Mar, Adrià lamelas, en el seu parlament de tancament de l’acte, ha recordat els inicis turístics del 1950 quan Lloret es va convertir en destinació pionera del turisme europeu valorant que el turisme ha estat fonamental per la prosperitat de la vila i la seva gent i recordant que “el veritable propòsit és construir una comunitat forta, cohesionada, amb qualitat de vida per a tots perquè el benestar de la nostra ciutadania també aporta qualitat en l’experiència turística dels nostres visitants” i ha afegit:” Hem de ser capaços d’utilitzar-lo per crear oportunitats, per cuidar el nostre entorn, per preservar la nostra identitat i aquesta és la línia amb què treballarem el Pla Estratègic de Lloret de Mar, un pla que posa al centre a les persones”.

La Nit del Turisme de Lloret és l’acte central del Dia Mundial del Turisme, però es complementa amb diferents activitats gratuïtes com són jornada de portes obertes als equipaments culturals del Museu Obert de Lloret; una visita guiada als Jardins de Santa Clotilde i una altra visita guiada de la Ruta indiana; l’espectacle itinerant Swing Engine Street Sextet i el grup de versions WASA a la plaça de la Vila, el 27 de setembre.

L’acte ha estat presidit pel conseller d’Empresa i Treball, Miquel Sàmper i l’alcalde de Lloret, Adrià Lamelas. També ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal de la Selva, Martí Pujals, el diputat i vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava, Joan Plana, el subdirector General de Desenvolupament Turístic de la Generalitat, Xavier Font, la subdirectora General de Transparència i Bon Govern de la Generalitat, Lara Torres, la presidenta de l’Associació de Turisme del Consell de la Selva, Jennifer Pérez, i regidors i regidores de la corporació municipal i representants dels diferents gremis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.