Societat

societat

La Ballena Alegre, guardonat amb el primer premi Càmping de l’Any

L’Associació de Càmpings de Girona va distingir ahir al vespre els referents del sector en el marc de la Nit dels Càmpings Gironins, en un acte que es va celebrar al càmping Resort La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador.

Justament, en l’edició d’aquest any, es va lliurar el primer premi al Càmping de l’Any a La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador que ha estat escollit mitjançant votacions dels clients.

El premi Jaume Genover i Roig 2024, que va arribar a la desena edició, es va lliurar la l’empresari Joan Carles Alcántara, propietari del càmping Las Palmeras de Sant Pere Pescador, per la seva trajectòria que va arrencar a principis de la dècada dels anys setanta.

Durant el mateix acte, també es va distingir amb el primer premi Josep Suñé, Toni Castellar, director del càmping La Ballena Alegre de Sant Pere Pescador des de fa 28 anys. Va serguardonat per la seva trajectòria professional i les aportacions fetes al sector, que contribueixen a posicionar-lo com a referent i motor en l’economia catalana.

Pel que fa al premi Girocamping 2024, que va arribar a la tercera edició, es va atorgar a Darnés Grup, proveïdor dels càmpings gironins, per ajudar a impulsar un sector capdavanter en oferta turística a nivell europeu.

L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa; el president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer; el subdelegat del govern a Girona, Pere Perramón; i la subdirectora general d’Ordenació i Inspecció Turística de la Generalitat, Anna Martínez.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia