Societat

gastronomia

La Sartoria Panatieri, segona millor pizzeria del món

La classificació l’ha donat a conèixer ‘The Best Pizza Awards’ aquesta setmana a Milà

La prestigiosa llista The Best Pizza Awards, que s’ha celebrat a Milà aquesta setmana, ha reconegut la Sartoria Panatieri de Barcelona (de moment té dos locals) com la segona millor pizzeria del món 2024. A més a més, la pizzeria barcelonina ha obtingut el premi a la Millor Pizza Margarita.

La pizzeria fundada a la capital catalana per Rafa Panatieri i Jorge Sastre, només ha estat superada en el rànquing de la prestigiosa llista ‘The Best Pizza Awards 2024’ per la italiana de Franco Pepe, i s’ha consolidat com un referent internacional en la creació de pizzes artesanals i productes locals.

Panatieri i Sastre, formats a El Celler de Can Roca, ambé tenen el restaurant de brasa Brabo, al carrer Sèneca i fan entrepans de qualitat sota el paraigua Molla. Aquests entrepans es podran provar a la propera edició del mercat gastronòmic All Those Food Market, que es farà al Parc del Fòrum de Barcelona els propers 12 i 13 d’octubre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia