Societat

gastronomia

El Solc, darrera incorporació a la Guia Michelin

El restaurant, dintre de l’Hotel Majestic, està dirigit pel xef David Romero i assessorat per Nandu Jubany

La prestigiosa guia destaca el que famós ‘brunch’ dels diumenges

El restaurant Solc, ubicat a dintre de l’hotel Majestic Hotel & Spa Barcelona , al Passeig de Gràcia, és el darrer restaurant de Catalunya en incorporar-se a la Guia Michelin. “Hem trobat que aquest establiment està darrerament en boca de tothom, per la seva cuidada oferta gastronòmica que està agafant fama per la singular qualitat del seu brunch gourmet dels diumenge”, diu la Guia Michelin. La fórmula de brunch gourmet del Solc (el brunch és un esmorzar-dinar que ara està molt de moda a Barcelona) va ser dissenyada pel xef Nandu Jubany, que assessora el restaurant. Aquest, està dirigit pel xef David Romero, que defensa en el dia a dia una cuina molt vinculada al Mediterrani i, especialment, a la comarca del Maresme on hi ha una de les finques que els abasteix de matèria primera.

La guia més prestigiosa en el seu darrer butlletí on anuncia cada mes les noves incorporacions, diu del Solc que, entre d’altres coses, dona l’opció de demanar carta (on hi ha menjar de mercat, menjar de llotja i carns del Pirineu) o un menú degustació de temporada on destaquen els productes d’ADN català, com la gamba vermella de Vilanova, les anxoves de l’Escala, l’arròs del Delta de l’Ebre, porc Duroc o xai Xisqueta .

La Guia Michelin recorda que aquest 2024 també han entrat els restaurants Els Jardins del Tancat, d’Alcanar, Jiribilla, de Barcelona i el Bistrot 1965 de Castelló d’Empúries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia