Societat

viticultura

Portes obertes dels cellers elaboradors de cava

La jornada se celebrarà el proper festiu 12 d’octubre i és indispensable demanar cita prèvia

Divuit cellers que fan cava obriran les portes per tal de donar a conèixer com s’elaboren els escumosos, poder mostrar les vinyes i les instal·lacions i que els visitants puguin fer el tast d’un o de diversos caves de la casa. Es tracta de la popular Jornada de Portes Obertes que organitza la Confraria del Cava amb el suport i col·laboració de l’associació d’elaboradors de cava AECAVA. En tots els casos les visites son amb cita prèvia (per tal de poder regular els fluxos de visitants) però no totes les visites son gratuïtes. En el cas dels cellers que fan pagar, la recaptació anirà a parar a causes solidàries.

Els cellers que faran portes obertes i on entrar-hi serà gratuït son Cava Guilera, Celler Vell, Celler Kripta, Jaume Serra, Torrens Moliner i Vins el Cep.

Els cellers que fan cava i faran pagar entrada son Alta Alella ( 25 euros), Canals & Munné (3 euros), Cava Rovellats (15 euros), Cava Varias ( 15 euros), Cava Blancher (5 euros), Codorníu ( 23 - 52euros), Finca Batllori (10 euros), Juvé & Camps (10 euros), Maria Rigol Ordi (5 euros), Mascaró(10 euro), Muscàndia (15 euros) i Pagès Entrena (5 euros). La majoria de beneficis que s’obtinguin de les entrades d’aquesta jornada seran donades a entitats com Càritas, Mans Unides o la Creu Roja.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia