Societat

successos

Dues taxistes denuncien ser víctimes d’agressió sexual per part d’un client

L’agressor les va lligar al voltant i els hi va robar les pertinences

Dues dones taxistes de Barcelona han presentat una denúncia davant la policia catalana després de ser víctimes d’una agressió sexual i robatori per part d’un client, un home que els va robar i les va lligar amb brides al volant, han confirmat a l’agència EFE fonts dels Mossos.

Els fets van passar un el 4 d’abril i l’altre el 15 de setembre. En els dos casos un home va pujar cap a les sis de la matinada al taxi als voltants de la confluència de l’avinguda Josep Tarradellas amb el carrer Borrell.

Després de demanar que el portessin fins als carrers Dolors Monserdà, en un cas, i al carrer Pomaret, en el segon cas, l’home, en arribar a la destinació sol·licitada, va amenaçar les taxistes amb un ganivet de grans dimensions, les va deixar lligades amb brides al volant i els hi va robar les seves pertinences. Quan les dones estaven lligades els hi hauria fet tocaments.

En el primer dels successos, l’agressor va fer uns talls als canells de la víctima. En aquesta cas, un home que era a la zona va observar el que estava passant i va anar en auxili de la taxista. L’home, segons les denunciants, té els cabells canosos, i portava gorra en tots dos casos. A l’abril vestia a més un abric.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia