Societat

Moren 43 persones en un incendi d’una discoteca a la Xina

Successos

Quaranta-tres persones van morir i vuitanta-vuit van resultar ferides en un incendi d’una discoteca a la Xina. Els fets van passar dissabte a la nit, aproximadament a les 11 de la nit (hora xinesa), en un local de la ciutat de Shenzen, al sud del país.

Segons les primeres investigacions de la policia, que ahir ja havia detingut dotze persones, l’incendi s’hauria originat perquè es van fer servir focs artificials durant una actuació en el mateix club, ubicat a la tercera planta d’un mercat, i que té un passadís d’accés molt estret. Precisament aquest passadís va ser una trampa mortal per als clients de la discoteca que, espantats pel foc, van fugir en estampida.

“Molta gent va resultar ferida quan intentava sortir”, va explicar Yang Zhi, un dels empleats del local, que va assegurar que quan es va produir l’incendi el local va quedar a les fosques. Les baixíssimes mesures de seguretat d’aquest tipus de locals de festa provoquen milers de morts cada any a la Xina.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.