Societat

societat

El cementiri de Reus recupera les visites nocturnes però només en farà nou sessions

El Cementiri General de Reus acollirà els dies 22, 23 i 24 d’octubre un nou cicle de les visites nocturnes guiades, coincidint amb la festivitat de Tots Sants. Cada dia es programaran tres passis, des de dos quarts de vuit del vespre i fins a a dos quarts de deu.

Les visites nocturnes organitzades pels Serveis Funeraris Reus i Baix Camp són gratuïtes i tenen com a finalitat divulgar l’important patrimoni històric de l’equipament funerari així com la riquesa artística que s’hi conserva i què, en els darrers anys, han aconseguit un major reconeixement gràcies a les accions de divulgació realitzades.

El col·lectiu La Gata Borda –sota la direcció de l’actriu reusenca Ester Cort– serà novament l’encarregat de guiar temàticament el recorregut en un itinerari que destacarà algunes de les sepultures i capelles que sobresurten per la seva riquesa artística i també d’alguns dels esdeveniments històrics notoris que s’ha viscut a la zona de Reus i que tenen transcendència i presència en el Cementiri General.

Per poder assistir a alguna de les nou sessions programades, caldrà tramitar la invitació gratuïta a través del web www.sfreus.cat a partir de les 10 del matí de demà i fins les 12 del migdia de dilluns vinent. Cada sessió tindrà un aforament de 40 persones. En el cas que aquesta xifra se superi, les entrades definitives s’atorgaran a través d’un sorteig públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.