Societat

Dos detinguts a Berga per un apunyalament arran d'una discussió de trànsit

Successos

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge a Berga dos joves per un apunyalament arran d'una discussió de trànsit. Els detinguts, Azouzi O. i Hicham E.C. són marroquins amb domicili a la capital del Berguedà. El primer ha estat acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi i un de lesions, mentre que al segon si li imputa un delicte de lesions.

Cap a les quatre de la matinada del passat diumenge, 5 d'octubre, es va registrar una agressió amb arma blanca a la Ronda Moreta de Berga. L'agressió es va produir arran d'una discussió de trànsit. Segons ha declarat la víctima, que tot i rebre una ganivetada al pit va poder arribar amb el seu propi cotxe a l'Hospital Sant Bernabé, dues persones van donar cops al seu vehicle sense motiu aparent. Quan es va baixar del vehicle per recriminar-los l'actitud, una de les dues persones va brandar un ganivet i l'hi va clavar.

Quan els agents de policia van arribar al lloc dels fets, diversos testimonis van identificar els presumptes autors de l'agressió, que encara eren presents a la zona i que van intentar fugir corrents en adonar-se de la presència policial. Un dels dos va llençar un objecte a terra que posteriorment va ser recuperat pels Mossos i que va resultar ser un ganivet de petites dimensions. Els agents dels Mossos van aconseguir enxampar i detenir-los.

La víctima, de 30 anys, de nacionalitat equatoriana i també veí de Berga, va rebre una ganivetada a l'alçada del pit, que li va causar una ferida que va requerir dos punts de sutura. El jove es va desplaçar pels seus propis mitjans fins a l'Hospital Sant Bernabé, on va ser atès i, posteriorment, donat d'alta.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Itàlia

Evacuades més de 300 persones d’un ferri per un incendi

Barcelona

Balanç dels primers 20 dies de gestió directa de l’aigua potable

VIDRERES
Salut

L’Arnau de Vilanova tindrà unes noves consultes externes de 19.000 m²

Lleida
MEDI AMBIENT

Pagesos catalans protesten a Madrid per la gestió de la presència del llop

Madrid
Revifa el projecte de la variant de Vilafant i també es reactiva l’oposició

Revifa el projecte de la variant de Vilafant i també es reactiva l’oposició

VILAFANT
societat

La copa Amèrica escalfa motors per a la inauguració

Barcelona
Salut

Barcelona activa l’alerta per nits tòrrides per atendre les persones vulnerables

Barcelona
recerca

Relacionen la forma corporal obesa en persones altes amb més risc de càncer colorectal

girona

Activen la sirena d’emergències de l’església de Sant Esteve per recuperar-ne la història

OLOT