Societat

Dos detinguts a Berga per un apunyalament arran d'una discussió de trànsit

Successos

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest diumenge a Berga dos joves per un apunyalament arran d'una discussió de trànsit. Els detinguts, Azouzi O. i Hicham E.C. són marroquins amb domicili a la capital del Berguedà. El primer ha estat acusat d'un delicte de temptativa d'homicidi i un de lesions, mentre que al segon si li imputa un delicte de lesions.

Cap a les quatre de la matinada del passat diumenge, 5 d'octubre, es va registrar una agressió amb arma blanca a la Ronda Moreta de Berga. L'agressió es va produir arran d'una discussió de trànsit. Segons ha declarat la víctima, que tot i rebre una ganivetada al pit va poder arribar amb el seu propi cotxe a l'Hospital Sant Bernabé, dues persones van donar cops al seu vehicle sense motiu aparent. Quan es va baixar del vehicle per recriminar-los l'actitud, una de les dues persones va brandar un ganivet i l'hi va clavar.

Quan els agents de policia van arribar al lloc dels fets, diversos testimonis van identificar els presumptes autors de l'agressió, que encara eren presents a la zona i que van intentar fugir corrents en adonar-se de la presència policial. Un dels dos va llençar un objecte a terra que posteriorment va ser recuperat pels Mossos i que va resultar ser un ganivet de petites dimensions. Els agents dels Mossos van aconseguir enxampar i detenir-los.

La víctima, de 30 anys, de nacionalitat equatoriana i també veí de Berga, va rebre una ganivetada a l'alçada del pit, que li va causar una ferida que va requerir dos punts de sutura. El jove es va desplaçar pels seus propis mitjans fins a l'Hospital Sant Bernabé, on va ser atès i, posteriorment, donat d'alta.

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.