Societat

Societat

Barcelona obre la porta a organitzar els Jocs Olímpics d’estiu a partir de 2036

El regidor d’Esports de l’Ajuntament fa una valoració “excel·lent” de la Copa Amèrica

“La flama olímpica sempre està encesa. Una part intangible dels Jocs Olímpics és el sentiment d’orgull a la ciutat. Nosaltres sempre estem oberts, ja sigui el 2036, 2040 o 2044”, ha afirmat el regidor d’Esports, David Escudé, en un acte de RethinkBCN a Foment del Treball. Ha descartat que la capital catalana albergui la Final a Quatre de l’Eurolliga el 2025, però ha remarcat la seva intenció d’acollir la final del Mundial 2030. Escudé, a més, ha fet una valoració “excel·lent” de la Copa Amèrica. “És el que pensàvem que havia de ser”, ha apuntat el regidor que ha deixat de banda les xifres que qüestionen l’impacte econòmic que deixarà a la ciutat. Amés, ha volgut destacar que la competició és un “molt bon exemple” de col·laboració publicoprivada: “Quan es fa la feina en equip, aquesta ciutat no té límits i podem aspirar a qualsevol objectiu.”

En l’acte ‘Barcelona i Esport’, Escudé ha tret pit del fet que la capital catalana estigui acollint la Copa Amèrica de vela i ha defensat que “no és casualitat”. “És una petita revolució per a la ciutat a nivell urbanístic, social i esportiu”, ha assegurat. El regidor també ha apostat perquè “cada any” Barcelona aculli “grans esdeveniments” esportius o culturals i ha revelat que, en aquest sentit, mantenen negociacions “de forma discreta”. “No només ens quedem amb la Copa Amèrica”, ha sentenciat.

En el cas de la Final Four de l’Eurolliga del 2025, el regidor ha assegurat que tot i descartar ara la celebració, no ho fan de cara al futur.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia