Societat

Societat

El govern valorarà la proposta de reobrir les fonts de Montjuïc

“Veurem fins on podrem arribar, però sempre hem de seguir el criteri de prudència” afirma la portaveu de l’executiu, Sílvia Paneque

La demanda de comerciants i restauradors de reobrir les fonts de Montjuïc serà valorada pel govern de la Generalitat. La portaveu del Govern, Sílvia Paneque, ha explicat aquest dimarts que rebran els representants de l’Ajuntament de Barcelona per estudiar-la.“Ens volen traslladar mesures de sostenibilitats que podrien acompanyar i escoltant aquestes mesures veurem fins on podrem arribar, però sempre hem de seguir el criteri de prudència”, ha argumentat Paneque. La consellera, però, ha volgut destacar que el context actual és de sequera i que s’ha de ser “prudent respectes als usos de l’aigua”. A Catalunya hi ha, segons Paneque, un parell de fonts del tipus de la de Montjuïc.

Aquesta setmana, la primera tinent d’alcaldia de Barcelona, Laia Bonet, ja havia dit que demanaria al govern negociar la reobertura utilitzant aigües freàtiques igual que es va poder acordar fer servir aquest tipus de recurs per regar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia