Societat

gastronomia

La Fira del Torró d’Agramunt presenta torrons de ‘pedra seca’

Moltes novetats enguany a la Fira del Torró d’Agramunt, la que tradicionalment dona el tret de sortida a la temporada de torrons (tot i que en els darrers anys el torró s’ha convertit en un producte que es consumeix tot l’any i és un dels principals souvenirs que s’emporten els turistes quan venen al nostre país). L’Associació Leader de Ponent, una entitat sense ànim de lucre dedicada a la diversificació econòmica de les comarques de l’Urgell, el Pla d’Urgell, les Garrigues i el Baix Segrià, hi presenta el Torró a la pedra seca, un torró en forma de mur de pedra que elabora Torrons Fèlix d’Agramunt, una petita empresa familiar que destinarà els beneficis de la venda d’aquests torrons a la restauració i recuperació de construccions tradicionals realitzades amb pedra seca. Amb el lema “Un mos d’història a cada tros”, l’objectiu del torró és casar la gastronomia i el producte artesà i de qualitat amb la conservació del patrimoni rural. D’altra banda, la fira servirà per presentar els nous torrons de Torrons Vicens, una de les empreses nascudes a Agramunt i que en els darrers anys, gràcies a l’empenta i el saber fer en negocis del mestre torroner Albert Velasco, ha inundat els principals carrers del país amb les seves botigues. S’hi presentaran els torrons fets pels xefs d’estrella Michelin Albert Adrià, Quique Dacosta, Ángel León i Jordi Roca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia