Societat

Psicosi a Spanair

La companyia Spanair ha cancel·lat, fins a les 17,30 d'aquesta tarda, la sortida de sis dels seus vols des de l'aeroport de Barajas, per problemes tècnics, segons fonts aeroportuàries.

Els sis vols cancel·lats havien d'anar a València, Alacant, Astúries, Jerez i dos en direcció Palma. Un portaveu d'Spanair ha confirmat que el vol JKK 5613 que havia d'aterrar a Palma tenia un "problema tècnic".

Als passatgers que anaven a València se'ls ha informat que el seu vol es cancel·lava per "causes operatives" i als que anaven a Astúries, que estava "retardat indefinidament" i que el viatge es faria en autobús.

De camí a Lanzarote
Els passatgers de l'avió de Spanair que feien el diumenge el trajecte Barcelona-Lanzarote i que van haver d'aterrar a l'aeroport de Màlaga per un problema tècnic, han partit, finalment, aquesta tarda a les 14.20 hores amb direcció a l'illa canària.

El vol ha estat realitzat per un avió diferent al que el diumenge, amb 141 passatgers, va aterrar a l'aeroport malagueny -un MD-82, el mateix model que l'accidentat dimecres passat a Barajas-, segons un portaveu de la companyia aèria.

Alguns dels 141 passatgers, que han estat allotjats en hotels de Màlaga, han manifestat, abans que partís el vol, la seva decisió de no agafar l'avió i tornar a casa. Tot i això, la companyia ha dit no tenir-ne constància.

És el cas de José González, que viatjava juntament amb la seva dona i els seus dos fills per passar uns dies de vacances a Lanzarote, i que, finalment, ha decidit tornar a Barcelona en tren, ja que la seva dona "no vol volar".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.